понеделник, септември 18, 2017

КРЕДИТ БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОР


Заемодател

Време е да се

Първо безплатно

Max кредитната сума

Период

Вземи кредит
7 мин 600 лева 30 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
15 мин 1000 лева 30 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
20 мин 5000 лева 18 месеци ВЗЕМИ КРЕДИТ
20 мин 2000 лева 11 месеци ВЗЕМИ КРЕДИТ
10 мин 700 лева 45 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
2 часа 500 лева 45 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ

Какво представлява кредитът без трудов договор?

Това е финансова услуга, която се предоставя на лица, които изпитват финансово затруднение, но не могат да предоставят доказателства за наличен трудов договор. Отпускането на кредит без трудов договор става за броени минути, като не се изисква поръчител, доказване на редовен доход, копие от трудов договор или обезпечение, за да получите необходимата сума.

Трябва обаче да имате предвид, че сроковете на тези договори са кратки, а лихвите много големи, за да може рискът от загуби за кредитора да бъде сведен до минимум. Ако не успеете да върнете заетата сума в определения срок, ще ви бъдат начислени големи наказателни такси, които ще растат с всеки ден забавяне. Затова преди да вземете такъв заем, трябва да си направите добре сметката наистина ли е належащо да теглите такъв кредит и няма ли той още повече да утежни ситуацията, в която се намирате.

Бързи кредити без трудов договор – алтернатива на банковите кредити

Много често потребителите имат нужда от бързи кредити, които им трябват на момента. Те не са доволни от тромавата система за отпускане на заеми от банките, където е необходимо набиране на куп документи, предоставянето на гаранти, висенето по опашки и друг вид бюрократични подробности, които изключително много забавят отпускането на кредит. Въпреки че отпусканите от банките кредити са с по-ниски лихви, много хора нямат време да чакат седмица и повече за одобрение за кредит, затова прибягват до бързите пари на заем без трудов договор онлайн, предлагани от частни кредитори.

Това е само една от причините в последно време тези кредити да са особено популярни у нас. Други предимства на този вид заем са:

  • Удобство – онлайн кредит срещу лична карта без трудов договор може да се изтегли и без да ходите в офис, да се редите на опашки и да обяснявате причините, заради които се налага да изтеглите този заем, както и как смятате да го използвате. За да изтеглите такъв кредит дори не се налага да излизате от дома си. Достатъчно е да седнете пред компютъра си и да отворите сайта на избрания от вас онлайн кредитор, където ще намерите формуляр за попълване на необходимите данни. Процесът на одобрение и превеждане на поисканата сума обикновено трае от 10 до 15 минути.
  • Теглена сума – онлайн кредиторите са наясно, че колкото по-малка сума заемете, толкова по-лесно ще ви бъде да я върнете, затова отпускат бързи кредити под 1000 лв, каквито почти не се срещат при банките.
  • Друго предимство на кредитите без трудов договор е, че ако временно сте останали без работа, можете да се възползвате от тях, за да излезете от моментната ситуация. Такива хора не биха могли да теглят традиционен заем от банката, така че бързият заем онлайн е единствената им алтернатива при спешна нужда от пари.

Ако например колата ви се развали, а ви е крайно необходима, за да можете да почнете работа в най-скоро време, парите на заем без трудов договор ще ви помогнат за момента да платите ремонта на колата си, а още с първата заплата ще можете да върнете взетия заем.

За разлика от банковите кредити, бързият заем от частен кредитор се взема краткосрочно с възможност да погасите заема веднага, след като получите пари от някъде. По този начин не се обвързвате години наред с банковите институции. От кредиторите теглите само толкова, колкото ви са необходими и ги връщате в кратък срок.

Изисквания за получаване на бърз кредит без трудов договор

Въпреки че за да получите такъв заем, не са ви необходими куп документи, както при банковите заеми, нито гаранции или поръчители, все пак трябва да отговаряте на някои условия, за да бъдете одобрени за този вид кредит.

  • За да получите кредит, трябва да сте навършили пълнолетие. Някои кредитори дори увеличават минималната възраст за получаване на заем на 21 години, за да са по-сигурни, че лицето ще е в състояние да го върне.
  • Някои кредитори поставят и горна възрастова граница за получаване на бърз кредит, като обикновено това е 65 години или навлизането в пенсионна възраст.
  • Предоставянето на заем става без подписване на договори, а само срещу лична карта.
  • Трябва да сте български гражданин или със статут на постоянно пребиваващ в страната.
  • Трябва да имате добър кредитен рейтинг, което означава, че трябва да не сте имали провинения при връщането на предишни заеми. Кредитната фирма проверява доклада с кредитната ви история и въз основа на него взема съответното решение. Малко са кредитните компании, които биха отпуснали кредит при лоша кредитна история, но даже и това да се случи, ще получите кредита с много висока лихва и в изключително кратки срокове, което няма да ви е никак изгодно.

Много компании се стараят да привлекат нови клиенти и да изградят дълготрайно партньорство, като предлагат първи безлихвен кредит, дори и когато това е кредит срещу лична карта без трудов договор. По този начин имате възможност да се възползвате от безплатен първи кредит и в края на посочения период да върнете на кредитора само толкова, колкото сте взели от него. Това е чудесна възможност, от която можете да се възползвате при необходимост. Дори и сумата, която ви предлагат да е по-малко от необходимото, можете да вземете пръв безлихвен кредит и от друга компания и така да попълните временните си нужди, а при първа възможност да ги възстановите. Единственото, което трябва да помните е, че не бива да забавяте или пропускате вноските, защото тогава ще ви бъдат начислени огромни глоби и кредитният ви рейтинг ще се понижи. Така е вероятно да загубите възможност при нужда да теглите по-нататъшни кредити.

Кредитните компании обикновено предлагат одобрение за кредити без трудов договор в рамките на 15 минути от подаване на молбата, което означава, че за броени минути ще разполагате с желаната сума. Някои кредитори имат гъвкава политика за погасяване на заема, така че да можете да предоговорите условията за връщане при възникването на непредвидени обстоятелства.

Тъй като тези кредити са необезпечени, обикновено отпусканата сума е до 1000 или 1500 лв. Не бързайте да вземате тези пари, ако можете да си ги набавите по друг начин – например от роднини или познати. Ако всички останали възможности са изчерпани, а парите са ви спешно необходими, тогава можете да прибегнете до варианта теглене на кредит срещу лична карта без трудов договор.

Валутни курсове

BGN - Български лев
EUR
1,9558
USD
1,6349
RUB
0,0284
CZK
0,0750
PLN
0,4574
CAD
1,3470
BRL
0,5235
- Реклама -

Погода в Болгарии

Bulgaria
ясно небе
19 ° C
19 °
19 °
63%
3.6kmh
0%
вт
25 °
ср
23 °
чт
14 °
пт
17 °
сб
19 °