понеделник, септември 18, 2017

БЕЗЛИХВЕН КРЕДИТ


Заемодател

Време е да се

Първо безплатно

Max кредитната сума

Период

Вземи кредит
7 мин 600 лева 30 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
15 мин 1000 лева 30 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
20 мин 5000 лева 18 месеци ВЗЕМИ КРЕДИТ
20 мин 2000 лева 11 месеци ВЗЕМИ КРЕДИТ
10 мин 700 лева 45 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
2 часа 500 лева 45 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ

Какво представлява безлихвеният кредит?

Всички потребители, които имат нужда от бързи пари, могат да се възползват от услугата безлихвен кредит, ако кандидатстват за първи път при съответния кредитор. Кредиторите имат за цел да се справят с конкуренцията и да привлекат нови клиенти, затова отпускат първия кредит без каквато и да е печалба за тях.

Безлихвен кредит означава, че не плащате никаква лихва или скрити такси и комисионни. Връщате точно сумата, която сте взели на заем. Това е невероятна възможност да подобрите за момента финансовото си състояние, но има някои особености, които трябва да имате предвид, преди да пристъпите към тегленето на този заем.

Изисквания при тегленето на безлихвен кредит

За да можете да изтеглите този кредит, трябва да отговаряте на няколко прости изисквания:

  1. Да сте навършили пълнолетие, което за България е 18-годишна възраст. Някои онлайн кредитори, обаче, считат, че 18 години е твърде незряла възраст, за тегленето на какъвто и да било заем, затова посочват долна граница от 21 години. Горната граница обикновено достига до пенсионната възраст. Това означава, че жени над 60 години и мъже над 65 години също трудно биха получили такъв безлихвен заем. Ако обаче сте между 21 и 60 години, няма да имате пречки да се възползвате от този безлихвен кредит до заплата, ако отговаряте и на останалите изисквания.
  2. Трябва да сте гражданин или със статут на постоянно пребиваващ в страната.
  3. Трябва да имате банкова сметка, на която да прехвърлят заема ви. При поръчка онлайн, това е задължително условие, както и представянето на мобилен номер на ваше име. Ако теглите безлихвен заем от офис, можете да получите парите на ръка.
  4. Трябва да имате добра кредитна история, което означава да не сте вписан в регистъра с неизрядни кредитополучатели. Всички кредитори имат достъп до този регистър и ако имате провинения при предишни кредити, имате много малки шансове да получите нов кредит, още по-малко безлихвен кредит.
  5. Друго важно изискване е навременното връщане на кредита. Обикновено срокът за погасяване на заема е кратък – от 2 седмици до максимум 40 дни. Когато теглите такъв заем, трябва да сте сигурни, че ще успеете да го върнете навреме, защото в противен случай ще ви бъде начислена голяма наказателна такса, която може да превиши сумата, която сте взели на заем. Така че бъдете особено внимателни със сроковете и не закъснявайте с връщането им.

Колко пари мога да изтегля с безлихвен кредит?

За първи безлихвен кредит обикновено не се предлагат големи суми и това е съвсем разбираемо. Кредитните компании искат да намалят риска и загубите си. Все пак в този период, докато ползвате този първи заем, те не печелят нищо и дори са на загуба. Именно затова и сумата, предлагана за първи безлихвен заем варира от 200 до максимум 1500 лв при различните кредитори. Някои потребители не ги устройва такава сума, затова прибягват до тегленето на няколко първи безлихвени заема едновременно от различни онлайн кредитори. По такъв начин си набавят необходимата им сума за покриването на специфични потребности.

Какви са начините за теглене на безлихвен кредит до заплата?

Процесът за теглене на бърз кредит онлайн е изключително опростен и бърз. Немалко кредитори предлагат одобрение на молбата ви за безлихвен кредит в рамките само на 15 минути, което означава, че почти незабавно ще можете да използвате тези пари. И все пак не се предоверявайте на всяка компания. Внимателно прочетете договора преди да изтеглите парите и се уверете, че всички точки са ви ясни. Ако има нещо неясно, се свържете с тях по телефона и ги помолете да ви разяснят всеки детайл. Трябва предварително да сте добре осведомени какво ще последва, ако не успеете да върнете заема навреме, така че обсъдете този въпрос обстойно. Ако фирмата не ви съдейства още на този етап, по-добре се обърнете към друг кредитор, дори и да не предлага толкова изгодни условия.

Ако вече сте избрали подходящия кредитор и искате да пристъпите към теглене на заема, можете да направите това от домашния си компютър, без да е необходимо да обикаляте по офиси и да се редите на опашки. Кредитните компании предоставят онлайн услуга за кандидатстване в няколко прости стъпки.

  • Първата стъпка се състои в определяне на сумата за теглене и срока за погасяването й. Въведете тези две цифри в съответните полета и натиснете бутона.
  • Ще бъдете пренасочени към формуляр, в който да предоставите сведения за себе си. Те включват банковата ви сметка, мобилен номер и други данни, изисквани от кредитора.
  • Следващият етап е да изчакате броени минути, за да получите одобрение за безлихвения кредит. Ще получите СМС с потвърждение на мобилния си телефон, а изтеглената сума ще е на разположение в банковата ви сметка. Оттук нататък от вас се очаква да сте изрядни във връщането на кредита.

Има и друг начин да изтеглите онлайн безлихвен кредит. Можете да отидете директно в офиса на кредитора и срещу представянето на лична карта ще ви бъде отпуснат такъв заем след проверка на кредитния ви рейтинг.

Съвети при тегленето на безлихвен кредит

Безлихвените кредити са широко популяризирани у нас, но не се подмамвайте от реклами за бързи пари. Обмисляйте внимателно възможностите си, преди да теглите заем, за да не се окажете в още по-трудна ситуация, когато периодът на погасяването му наближи.
Имайте предвид, че теза заеми не са предназначени да ви предоставят дълготрайни финансова стабилност, а по-скоро могат да задоволят моментна нужда от пари. Ако имате стабилни доходи и сте сигурни, че при следващата заплата ще можете да върнете заема, то той би могъл да бъде чудесна възможност за вас. Но ако финансовото ви положение вече е обременено от други невърнати заеми и нямате редовен доход, то взимането на такъв кредит не е препоръчително, защото би довело до още повече проблеми.
И все пак има предимства в тегленето на безлихвен кредит. Той се предоставя в рамките на няколко минути без обстоен преглед на трудовата заетост или документи за доходите, каквито се изискват в банките. Процесът на одобряване е изключително бърз, докато в банките отнема дни, дори и повече от седмица. От друга страна и лихвите, свързани с този кредит са много по-високи от тези в банките, за да покрият риска, който кредиторът поема.

Валутни курсове

BGN - Български лев
EUR
1,9558
USD
1,6349
RUB
0,0284
CZK
0,0750
PLN
0,4574
CAD
1,3470
BRL
0,5235
- Реклама -

Погода в Болгарии

Bulgaria
ясно небе
19 ° C
19 °
19 °
55%
1kmh
0%
пн
25 °
вт
25 °
ср
23 °
чт
14 °
пт
17 °